tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post8935757296283380905..comments2024-02-05T20:07:38.189+01:00Comments on Café Rotsunda: Operakällaren den 13 majUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-34128162425275571902010-05-15T10:41:39.378+02:002010-05-15T10:41:39.378+02:00Kris och kris! Männsikor har det svårt i samhället...Kris och kris! Männsikor har det svårt i samhället, den där middagen hade kunnat hjälpa en flyktingfamilj! GAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-17582216872059537312010-05-15T09:42:44.712+02:002010-05-15T09:42:44.712+02:00Vinös,
Förvisso kändes det som om "grabbarna...Vinös,<br /><br />Förvisso kändes det som om "grabbarna" (sommeliererna) var lite extra snälla mot oss, men på min fråga om det var just så eftersom jag känner dem, svarade de båda att "Nej, det här är vårt ordinarie vinpaket nu". Det stämde, dels hade de tryckt upp detta vinpaket på menyn, dels fick de andra gäster som beställde vinpaketet samma viner.<br /><br />Teorin om att stjärna rök på grund av att Stefano Catenacci inte längre "arbetar i köket" är intressant, men jag tror inte den gäller. Vid varje tillfälle jag har varit där, lunch eller middag eller bara för en drink i baren eller ett event någonstans i huset, har Stefano varit där, ombytt och snygg.<br />Dessutom finns det flera krogar där kökschefen i praktiken inte arbetar särskilt mycket i köket, exempelvis magiska The French Laundry och syskonkrogen Per Se - båda med 3 stjärnor.<br /><br />Oavsett vilket - jag (vi) fick en fantastisk krogupplevlsen på i stort sett tvåstjärnig nivå.CAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-61962895326928271092010-05-15T06:26:52.670+02:002010-05-15T06:26:52.670+02:00Det låter som en härlig kväll och om ni fick Léovi...Det låter som en härlig kväll och om ni fick Léoville-Las-Cases 1978 var de lite extra snälla mot er. En polare som var där för inte så länge sedan fick andravinet Clos du Marquis istället.<br /><br />Håller helt med om att den förlorade stjärnan är en skandal men ryktet säger att det inte beror på restaurangens kvalitet utan på att Catenacci valt att stå kvar som kökschef trots att han i praktiken inte längre jobbar i köket. Sånt gillas inte av "gidden" trots att det egentligen är irrelevant.Vinöshttps://www.blogger.com/profile/15705132900175521811noreply@blogger.com