tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post1544860462570713608..comments2024-02-05T20:07:38.189+01:00Comments on Café Rotsunda: Fler dagar i Kalifornien i december 2013Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-65828038222902514002014-06-14T08:38:12.910+02:002014-06-14T08:38:12.910+02:00Kul med Brander! Gillade deras Au Natural mycket. ...Kul med Brander! Gillade deras Au Natural mycket. Men det var ett tag sedan.Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-37619786669132078902013-12-20T01:52:58.442+01:002013-12-20T01:52:58.442+01:00Hello där Franko,
Håller med dig om tomatpeston. ...Hello där Franko,<br /><br />Håller med dig om tomatpeston. Jag gillar verkligen Hitching Post II, just för att stället är så rustikt och genuint. <br /><br />Vi ses!<br />Michel <br />CAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-80503749212628676572013-12-19T23:25:27.134+01:002013-12-19T23:25:27.134+01:00Hehe, älskar att läsa om dina äventyr over there. ...Hehe, älskar att läsa om dina äventyr over there. Ser fram mot IPOB-specialaren.<br /><br />Här hemma har vi kört Magic Stuff på en hel del rejäla köttbitar sedan i somras; köpte en burk på plats. Kanske inte så mycket magi, men rätt gott ändå får man säga...och lite nostalgi. Deras rökta tomatpesto är rätt ok också, blandas med majo.Frankofilenhttps://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.com