tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post1226151400697781531..comments2024-02-05T20:07:38.189+01:00Comments on Café Rotsunda: Reunion den 11 novemberUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-50931445061441755092011-11-15T21:04:38.368+01:002011-11-15T21:04:38.368+01:00Hejsan Michael,
Jag har faktiskt ingen aning om h...Hejsan Michael,<br /><br />Jag har faktiskt ingen aning om huruvida boken är slutsåld eller inte. Jag lämnade bokförlaget för ett annat för sju år sedan och har idag inget samarbete med dem längre. Troligen är boken slut och någon ny upplaga är inte på gång.<br /><br />Kontakta förlaget Millhouse och fråga dem direkt. <br /><br />MichelCAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-25253907613582618192011-11-15T12:52:04.512+01:002011-11-15T12:52:04.512+01:00Hej Michael
Tack för dina generösa beskrivningar ...Hej Michael<br /><br />Tack för dina generösa beskrivningar av vin & gastronomi i den högre skolan.<br /><br />Speaking of: boken "Vin & Gastronomi" verkar vara slutsåld, i alla fall på de stora nätbaserade bokhandlarna. Det står att den är "tillfälligt slutsåld". Men så står det överallt, är det en slump eller är det detsamma som att upplagan är slutsåld och man inte planerar någon ny? Tacksam för svar,<br /><br />Michael SAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-52790540077877090412011-11-13T21:09:57.997+01:002011-11-13T21:09:57.997+01:00Det blir nog en hel del skrivet om det framöver, d...Det blir nog en hel del skrivet om det framöver, dock i tidningen.<br />Här skriver jag bara om det lyckliga livet kring det dukade bordet, och det dröjer ett litet tag till innan dessa skönheter skänks upp i glasen.<br />Det första tiorna är buteljerade men inte släppta, och de flesta av de bästa husen börjar buteljera sina tior i februari till april. <br /><br />Och "it's good shit"CAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-11907166114729074822011-11-13T20:47:22.667+01:002011-11-13T20:47:22.667+01:00Hmm... den fantastiska årgången 2010 i cote d'...Hmm... den fantastiska årgången 2010 i cote d'or låter som något man vill höra mer om.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-78116584732292666562011-11-13T08:09:35.201+01:002011-11-13T08:09:35.201+01:00Ja du Franko, det blev något av en härdsmälta i di...Ja du Franko, det blev något av en härdsmälta i diciplinen dyrbara superviner. <br />Men på något sätt var det väntat, även om det utkomsten blev lite större än vad jag själva hade vågat hoppas på, alla var taggade och det var faktiskt så här som varje dag på resan i Napa Valley var. <br /><br />Jag får väl räkna mig själv som ut vinsynpunkt alldeles särskilt lyckligt lottat som känner så väldigt många trevliga människor med med både precis samma intresse som jag själv har, och med vinkällare så djupa och välfyllda med skatter att man baxnar.<br /><br />MichelCAFÉ ROTSUNDAhttps://www.blogger.com/profile/14260271232163310871noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5402166747900619401.post-60919865116768723152011-11-13T01:05:54.929+01:002011-11-13T01:05:54.929+01:00Mmm, det är ett hårt jobb, men someone's gotta...Mmm, det är ett hårt jobb, men someone's gotta do it, nämligen du. Satan vilken middag det låter som, vilka viner...Frankofilenhttps://www.blogger.com/profile/02608647020777626636noreply@blogger.com